Welkom/welcome

Leuk dat je even langskomt. Ik schrijf hier voornamelijk over mijn quilts en wat daarmee samenhangt.
Thanks for stopping by. I write mainly about my quilts and other quilty stuff.
For my non-Dutch readers: please use the "translate this page" option.

January 1, 2011

UFO challenge January

Judy heeft een nummer getrokken voor de january challenge: 6. Dat betekent dat ik deze maand ga werken aan Old Tobacco Road.
De achterkant is al klaar, tussenvulling heb ik ook, dus alleen sandwichen en quilten.

top finished
Maar ik zit nu ook  midden in Bonnie’s mysterie dus ik denk dat ik die maar ga afmaken en daarna met Old Tobacco Road verder.
Of, als stap  7  klaar is, alvast spelden, daarna de laatste stap van het mysterie en dan weer OTR. Of iets in die richting.


UFO challenge January
Judy has drawn s number for the UFO challenge: # 6.
That means that I will work on Old Tobacco Road. Backing is pieced, I have batting,  only pinning the layers together and quilting of course.
But I’m still on step 7 of Bonnie’s mystery, so when this step is done and I have time before the next step is up, I’ll be working on OTR, then the mystery again and the OTR again. Or something like that.

3 comments:

 1. Deze is wel erg mooi, prachtig gewoon die zou ik gaan quilten en tegelijk tussendoor aan de challange werken zodat je een beetje afwisseling hebt en hij toch afkomt.

  ReplyDelete
 2. Een beetje van het een en een beetje van het ander, moet kunnen he. Hij is te mooi om onaf te blijven, die old Tobacco Road quilt.

  ReplyDelete
 3. Beautiful!!!!! Thanks for sharing.

  Happy New Year to you and your family.

  Carolyn :)

  ReplyDelete